Home    Behandelingen     Aanbiedingen    Prijslijst    

   Terug naar startpagina behandelingen

             
                          a complete sense of beauty

Het concept van Schoonheidssalon Les Amies en het Italiaanse merk [comfort zone]  is uniek, een ultieme beleving van schoonheid en well-being.

Een behandeling van [comfort zone] zult u beleven als cocooning; een unieke behandeling van zorg  en aandacht in het hectische leven van iedere dag .
Beleving en resultaat zijn de sleutelwoorden voor
[comfort zone].
Dit zult u ervaren doordat uw zintuigen worden geprikkeld en de behandelingen resultaatgericht zijn.


[comfort zone] stemt de behandeling af op de conditie van uw huid. Omdat de conditie van uw huid niet altijd hetzelfde is hebben wij een brede keuze uit behandelingen en verzorgingsproducten. Ook adviseren wij u hoe u uw huid het beste thuis kunt verzorgen
om een het optimale resultaat te behalen
Behandelingen

Voor uitleg over de behandelingen Klik hier

Sublime skin - anti aging
Skin regimen
- preventief anti aging
Hydramemory - hydrateren
Recover touch - herstellen
Sacred nature - natuurlijk voeden
Lichaamsbehandelingen

Niet alleen een gelaatsbehandeling geeft een weldaad van ontspanning, maar ook een lichaamsbehandeling staat garant voor een heerlijk ontspannen gevoel. Iedereen heeft wel eens last van vermoeide spieren, pijnlijke gewrichten of een druk dagelijks leven, daarom heeft Schoonheidssalon Les Amies ook diverse behandelingen voor u samengesteld om uw lichaam weer nieuwe energie te geven.
Ervaar u wellness moment bij Schoonheidssalon Les Amies![ D-age wrap ]

De anti-aging behandeling voor uw lichaam. Deze pakking waarbij u van top tot teen wordt ingepakt heeft een rijke formule van o.a. walnootextract, bosweliazuur en kamani olie waardoor de huid zijn elasticiteit en stevigheid zal hervinden en tevens heerlijk zacht en gevoed zal aanvoelen.

Duur 60 min. € 60,-[ vitamine wrap ]

Deze pakking vol vitaminen, anti-oxidanten uit o.a. pompoencellen, artisjok en bietenextract zal uw huidweerstand verhogen. Hierdoor is uw huid beter bestand tegen externe invloeden. Door de antioxiderende werking zal uw huid zijdezacht en fris aanvoelen.

Duur 60 min. € 60,-

[ tranquillity anti-stress wrap ]

Totale ontspanning door aromatische oliŽn die uw lichaam en geest tot rust brengen. Laat u verleiden door de huisgeur van [ comfort zone ]. Actieve ingrediŽnten bieden een intensief gevoede en verzorgde huid. Met tranquillity bereikt u het niveau van ultieme ontspanning.


Duur 60 min. € 60,-


[ anti-cellulite wrap ]        

Vermindert vetophopingen door de verbetering van zuurstoftoevoer naar de beschadigde vetcellen. Door deze intensieve behandeling wordt het weefsel compacter en uw cellulite wordt verminderd of voorkomen. Voor optimaal resultaat adviseren wij een kuurbehandeling.

Duur 60.min  € 60,-