Home    Behandelingen     Aanbiedingen    Prijslijst    

   Terug naar startpagina behandelingen

Elke behandeling start met het tranquillity welkoms ritueel.

Sublime skin.

Sublime skin is een huidverzorgingslijn die werkt op vocht, lipide en proteÔnen. Dit bevordert een intensief, vernieuwende opvullende en verstevigende werking door een “actieve lifting” van binnenuit. Dit geeft een nieuwe, verstevigende, verhelderende en zachte huid.


Behandeling. 60 min. € 69,00

Een anti-aging , verstevigende en liftende behandeling voor gelaat en hals. In combinatie met de specifieke sublime skin active lift massage herstelt deze behandeling het volume van de huid.
Voor alle huidcondities met lijntjes en zichtbaar verlies van stevigheid en volume.   

Skin regimen

Preventive anti aging. beschermt de huid tegen de "4 killers"die huidveroudering veroorzaken.
Behandeling. 45 min.  € 55,00

Hernieuwend, herstellend, elasticiteit gevend en liftend voor een jonger en gezonder uiterlijk. De doeltreffendheid van de ingrediŽnten wordt verhoogd door de Kabat-techniek van de speciale bindweefselmassage.
Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van intensive peelingen door middel van zuren.

Hydramemory

Directe hydratatie. Voedt de huid en zorgt er voor dat de huid soepel en elastische aan voelt. Voorkomt vroegtijdige huidveroudering.
Behandeling. 60 min.  € 55,00

Een diep hydraterende behandeling voor het gelaat, met als resultaat een optimale hydratatie en een blijvend jeugdige uitstraling. Daarna herstelt het de stevigheid en de glans van de huid.
Sacred nature

Dit systeem bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediŽnten en bevatten geen minerale oliŽn, siliconen, paraffine en synthetische geur- en kleurstoffen. Hiermee voldoen ze ruimschoots aan de strikte eisen van Ecocert.

Behandeling. 60 min.  € 55,00

Diep voedende en herstellende behandeling. De huid word opnieuw jong, stevig en helder. Anti-oxidante  en geavanceerde celbescherming voor de huid.Recover touch

Anti oxidanten en beschermende eigenschappen voor ieder huidtype. Met o.a. gojibes uit Tibet en hyaluronzuur.

Behandeling. 60 min.  € 55,00

Een herstellende behandeling om vrije radicalen te neutraliseren en de huid tevoeden. Tegelijkertijd werkt de behandeling kalmerend en hydraterend. Voor huidcondities met gebrek aan vitamines en mineralen die behoefte hebben aan herstel en bescherming.